IE9 download

[Download]

Als u probeert de WinBank setup.EXE te downloaden met Internet explorer (9), kan deze melden: ".... wordt niet vaak gedownload en is mogelijk schadelijk voor uw computer". Deze melding krijgt u soms als er net een nieuwe versie is uitgegeven. Ze suggereren dus alleen dat de setup mogelijk gevaarlijk is. In hun hulpfile staat (zie ook deze pagina)

Als het programma dat u downloadt niet in een van deze lijsten staat, wordt door het SmartScreen-filter een waarschuwing weergegeven dat het bestand niet vaak wordt gedownload. Dit hoeft niet te betekenen dat de website is frauduleus is of dat het programma malware is, maar het wordt afgeraden het programma te downloaden of installeren tenzij u de website en uitgever vertrouwt.

Alle WinBank setups worden voor het plaatsen op de website gecontroleerd met Virustotal. Deze gebruikt minstens 50 virusscanners. Het rapport kunt u opvragen met de link onder de downloadbuttons op de download pagina. U kunt de waarschuwing dus negeren. Om WinBank toch te installeren, ga als volgt te werk.

De gezipte WinBank setup.exe geeft deze waarschuwing niet. Dus als u IE9 gebruikt, dan kunt u het beste de ZIP downloaden. Wilt u toch direct de EXE installeren ga dan als volgt te werk

1. Kllik op de EXE downloaden button

2. Bij de volgende optie kies "Uitvoeren"

3. In het volgende scherm kiest u voor "Acties"

4. In het daarop volgende scherm kiest u voor "Toch uitvoeren"

Als alternatief kunt u bij punt 2 ook voor "Opslaan als" kiezen (op het pijltje van de Opslaan button klikken). Zo kunt u de WinBank setup.exe eerst opslaan en b.v. met uw eigen virusscanner scannen als u het niet vertrouw. Het vreemde is dat IE het programma alsnog begint te installeren?

Bent u het Smartscreen filter zat? Het is ook uit te zetten, maar dat is voor eigen risico:

Hoe schakel ik het SmartScreen-filter in of uit?

  1. Open Internet Explorer door te klikken op de knop StartAfbeelding van de knop Start. Typ Internet Explorer in het vak Zoeken en klik vervolgens in de lijst met resultaten op Internet Explorer.
  2. Klik op de knop Beveiliging, wijs SmartScreen-filter aan en klik op SmartScreen-filter uitschakelen of SmartScreen-filter inschakelen.
  3. Klik in het dialoogvenster Microsoft‌ SmartScreen-filter op OK.
     

WinBank Hulp Website

© WWW.LVTSoftware.nl