WinBank 270

[Home] [Bčta versies] [Ribbon stijlen]

In WinBank 2.7.0. worden de Buttonbars vervangen door Ribbons. Tot nu toe zijn er 4 stijlen beschikbaar.

De ribbons in versie 2.7.0 zijn georganiseerd per WinBank onderdeel. Bijvoorbeeld; alle acties gerelateerd aan bronnen worden op de "Bronnen" tab weergeven. Alles gerelateerd aan overschrijvingen wordt op de "Overschrijvingen" tab weergegeven. Sommige acties worden op meerdere tabs weergegeven. Zo wordt "Overschrijvingenlijst per bron" weergegeven op de "Overschrijvingen" tab en de "Bronnen" tab.

De tabs van de meer gespecialseerde onderdelen van WinBank kunt u aan op uit zeten op de instellingen tab.

Alle acties kunnen aan de snelle toegang buttonbar toegevoegd worden. Klik daarvoor met de rechter muistoets op de button in de ribbon en kies voor "Aan snelle toegang buttonbar toevoegen". Of kies voor de "Snelle toegang buttonbar wijzigen..." optie. Dit opent het "Customize" scherm met daarin alle acties. Kies een actie en sleep deze naar de snelle toegang buttonbar. Men kan zelfs een groep acties aan de "Snelle toegang buttonbar" toevoegen. Klik hiervoor met de rechter muistoets op de Groep naam (b.v. "Ribbon activeren" in het plaatje hierboven)

Sommige speciale WinBank buttons zijn vervangen door Ribbon-tabs. Zo is de Start-/Einddatum button vervangen door de periode tab. Hierop kunt u snel de start- en einddatum van een overzicht aanpassen.

De Importeerlabel-, automatische bron- en relatieherkenningsschermen zijn nu geďntegreerd in het Importeren scherm

WinBank Hulp Website

© WWW.LVTSoftware.nl

Alle Setups zijn gemaakt met Inno Setup Compiler geschreven door Jordan Russel