WinBank bestandsformaten

Bijlage ››
Parent Previous Next

Hieronder vindt u een lijst met de voor WinBank specifieke bestandsformaten

*.WBD                WinBank Data bestand

*.WBU                WinBank Back-up bestand

*.WIF                WinBank Import Filter (Importeer overschrijvingen)

*.WRF                WinBank Rapport Favorieten

*.GOF                Grafiek Instellingen

*.SET                nstellingen voor verschillende onderdelen van WinBank

*.DAT                Databestanden voor verschillende onderdelen van WinBank

*.BMP                Plaatjesbestanden (Bitmaps)

*.EMF                Enhanced Meta Files (standaard formaat voor het opslaan van grafieken)

In de WinBank datadirectory kunt u ook bestanden vinden met de volgende extensies:

*.GTI    Postbank Girotel Online

*.GTO   Postbank Girotel Offline

*.AAI    ABN/AMRO

*.SNS   SNS

*.ING    ING

*.RBB   Rabobank

*.MPB   Mijn Postbank

*.FRT   Fortis

*.LNS   Van Lanschot

*.ARG   Argenta Nederland

*.AGB   Argenta Belgie

*.FRL    Frieslandbank

*.DXB   Dexia bank

*.AXA   AXA Bank

*.DSB   DSB Bank

*.BZN   Bizner Bank

*.WBR  WinBank Rente Bestand (Bereken rente over rekening)

*.WBI   WinBank Budget Indeling

*.WIR   WinBank Imported Records: lijst waarin WinBank de geïmporteerde overschrijvingen bijhoudt

*.WBB WinBank Buttonbar Instellingen

Deze bestanden worden alleen gebruikt door versies ouder dan versie 2.7.0.