WinBank

Welkom op de WinBank website.

WinBank is een eenvoudig gratis Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw priv├ę boekhouding. U kunt met dit freeware boekhoudprogramma al uw persoonlijke inkomsten en uitgaven bijhouden. Een nieuwe boekhouding maakt u snel aan met de
wizard, waarbij u kunt kiezen uit eenvoudige tot zeer gedetaileerde indelingen.

Op het hoofdscherm worden al uw saldo's, inkomsten en uitgaven op buttons weergegeven. Overschrijvingen maakt u aan door op 2 buttons te klikken, waardoor u geld verplaatst van de ene geldbron naar de andere geldbron. Overschrijvingen kunnen via Internet bankieren ge├»mporteerd worden  van alle grote Nederlandse en vele Belgische banken.

Met behulp van de vele overzichten krijgt u snel een inzicht waar uw geld vandaan komt en waar het heen gaat. Bijna alle overzichten zijn voorzien van een of meer grafieken.

WinBank Hoofdscherm

WinBank Importeerscherm

Met rapporten maakt u uw eigen overzichten. En de automatische overschrijvingen helpen u een overzicht te houden van de maandelijkse inkomsten of uitgaven.

WinBank bevat modules voor budgetten, saldovoorspellingen, digitale documenten, bezittingen, beleggingsfondsen en water-, gas-, elektra- en brandstofverbruik. Wilt u weten wat WinBank nog meer kan en voor wie het bedoeld is, kijk dan eens op de Over WinBank, Preview of Online hulpfile pagina's. Bevalt het, dan kunt u WinBank downloaden op de Download pagina.

Laatste/belangrijkste Nieuws:

5-6-2024:
Uitgave WinBank b├Ęta versie 3.1.0. Build 3. Zie voor alle wijzigingen en de download link de
WinBank B├Ęta pagina.

28-4-2024: Uitgave WinBank b├Ęta versie 3.1.0. Belangrijkste aanpassing is de mogelijkheid om skins te kiezen, waaronder enkele "dark mode" skins (zie de WinBank 3.1.0 pagina).

26-3-2024: Vooruitgave WinBank versie 3.0.6.2 met enkele bugfixes. Zie de nieuwspagina voor meer informatie of ga naar de downloadpagina om hem te downloaden.

1-11-2022: Uitgave WinBank 3.0.0. Versie 3.0 heeft een nieuwe Ribbon en start 8 tot 20 keer sneller op.

WinBank Overschrijvingelijst

Homepage Het Web

WinBank Hulp Website

© MJweb.nl