WinBank

Welkom op de WinBank website.

WinBank is een eenvoudig gratis Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw priv├ę boekhouding. U kunt met dit freeware boekhoudprogramma al uw persoonlijke inkomsten en uitgaven bijhouden. De boekhouding maakt u snel aan met de
wizard, waarbij u kunt kiezen uit eenvoudige tot zeer gedetaileerde boekhoudingen.

Op het hoofdscherm worden al uw saldo's, inkomsten en uitgaven weergegeven op buttons. Overschrijvingen maakt u aan door op 2 buttons te klikken, waardoor u geld verplaatst van de ene geldbron naar de andere geldbron. Overschrijvingen kunnen via Internet bankieren ge├»mporteerd worden  van alle grote Nederlandse en vele Belgische banken.

Met behulp van de vele overzichten krijgt u snel een inzicht waar uw geld vandaan komt en waar het heen gaat. Bijna alle overzichten zijn voorzien van een of meer grafieken.

WinBank Hoofdscherm

WinBank Importeerscherm

Met rapporten maakt u uw eigen overzichten. En de automatische overschrijvingen helpen u een overzicht te houden van de maandelijkse inkomsten of uitgaven.

WinBank bevat modules voor budgetten, saldovoorspellingen, digitale documenten, bezittingen, beleggingsfondsen en water-, gas-, elektra- en brandstofverbruik. Wilt u weten wat WinBank nog meer kan en voor wie het bedoeld is, kijk dan eens op de Over WinBank, Preview of Online hulpfile pagina's. Bevalt het, dan kunt u WinBank downloaden op de Download pagina.

Laatste/belangrijkste Nieuws:
3-8-2023:
Vooruitgave van WinBank 3.0.4, welke het gewijzgde N26 Bank formaat kan importeren. Zie de nieuwspagina voor meer informatie of ga naar de downloadpagina om hem te downloaden.

1-6-2023: Uitgave van WinBank 3.0.3, met enkele bugfixes.

16-4-2023: Uitgave van WinBank 3.0.2, met een aanpasbare volgorde van de bronnen op groepsbuttons, b├Ęta ondersteuning voor het CAMT 053 importeerformaat en enkele nieuwe rapportfuncties.

1-11-2022: Uitgave WinBank 3.0.0. Versie 3.0 heeft een nieuwe Ribbon en start 8 tot 20 keer sneller op.

 

WinBank Overschrijvingelijst

Homepage Het Web

WinBank Hulp Website

© LVTSoftware