WinBank

Welkom op de WinBank website.

WinBank is een eenvoudig gratis Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw priv├ę boekhouding. U kunt met dit freeware boekhoudprogramma al uw persoonlijke inkomsten en uitgaven bijhouden. De boekhouding maakt u snel aan met de
wizard, waarbij u kunt kiezen uit eenvoudige tot zeer gedetaileerde boekhoudingen.

Op het hoofdscherm worden al uw saldo's, inkomsten en uitgaven weergegeven op buttons. Overschrijvingen maakt u aan door op 2 buttons te klikken, waardoor u geld verplaatst van de ene geldbron naar de andere geldbron. Overschrijvingen kunnen via Internet bankieren ge├»mporteerd worden  van alle grote Nederlandse en vele Belgische banken.

Met behulp van de vele overzichten krijgt u snel een inzicht waar uw geld vandaan komt en waar het heen gaat. Bijna alle overzichten zijn voorzien van een of meer grafieken.

WinBank Hoofdscherm

WinBank Importeerscherm

Met rapporten maakt u uw eigen overzichten. En de automatische overschrijvingen helpen u een overzicht te houden van de maandelijkse inkomsten of uitgaven.

WinBank bevat modules voor budgetten, saldovoorspellingen, bezittingen, beleggingsfondsen en water-, gas-, elektra- en brandstofverbruik. Wilt u weten wat WinBank nog meer kan en voor wie het bedoeld is, kijk dan eens op de Over WinBank, Preview of Online hulpfile pagina's. Bevalt het, dan kunt u WinBank downloaden op de Download pagina.

Laatste/belangrijkste Nieuws:
24-5-2021:
Uitgave van Build 4 van B├Ęta versie 2.9.0. Versie 2.9.0 kent geen limieten op het aantal records, kan overschrijvingen van meerdere banken tegelijk importeren en kan een informatiepaneel onderin het hoofdscherm weergeven. Zie voor meer informatie de
B├Ęta pagina.

2-5-2021: Vooruitgave van WinBank 2.8.8.5 Kleine update met enkele bugfixes. Zie de nieuwspagina voor meer informatie of ga naar de downloadpagina om hem te downloaden.

1-2-2021: Zonder verdere aankondiging is de WinBank website op de Ziggo homepage nu toch geheel offline gegaan. Alleen WinBank versies 2.8.7 en nieuwer kunnen nu nog versie controles uitvoeren en KNMI weergegevens downloaden.

25-9-2020: Homepage is verhuisd naar mjweb.nl\winbank en uitgave van WinBank 2.8.7. Deze nieuwe versie linkt naar de nieuwe homepage. Zie de nieuwspagina voor meer details.

WinBank Overschrijvingelijst

Homepage Het Web

WinBank Hulp Website

© WWW.LVTSoftware.nl

Alle Setups zijn gemaakt met Inno Setup Compiler geschreven door Jordan Russel