WinBank

Welkom op de WinBank website.

WinBank is een eenvoudig gratis Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw priv├ę boekhouding. U kunt met dit freeware boekhoudprogramma al uw persoonlijke inkomsten en uitgaven bijhouden. De boekhouding maakt u snel aan met de
wizard, waarbij u kunt kiezen uit eenvoudige tot zeer gedetaileerde boekhoudingen.

Op het hoofdscherm worden al uw saldo's, inkomsten en uitgaven weergegeven op buttons. Overschrijvingen maakt u aan door op 2 buttons te klikken, waardoor u geld verplaatst van de ene geldbron naar de andere geldbron. Overschrijvingen kunnen via Internet bankieren ge├»mporteerd worden  van alle grote Nederlandse en vele Belgische banken.

Met behulp van de vele overzichten krijgt u snel een inzicht waar uw geld vandaan komt en waar het heen gaat. Bijna alle overzichten zijn voorzien van een of meer grafieken.

WinBank Hoofdscherm

WinBank Importeerscherm

Met rapporten maakt u uw eigen overzichten. En de automatische overschrijvingen helpen u een overzicht te houden van de maandelijkse inkomsten of uitgaven.

WinBank bevat modules voor budgetten, saldovoorspellingen, bezittingen, beleggingsfondsen en water-, gas-, elektra- en brandstofverbruik. Wilt u weten wat WinBank nog meer kan en voor wie het bedoeld is, kijk dan eens op de Over WinBank, Preview of Online hulpfile pagina's. Bevalt het, dan kunt u WinBank downloaden op de Download pagina.

Laatste/belangrijkste Nieuws:
15-1-2023:
Vooruitgave van de versie van WinBank 3.0.1. Kleine update van versie 3.0 met KNMI graaddagen en totale energie opties in het Gas, Elektra en Water verbruik overzicht. Zie de nieuwspagina voor meer informatie of ga naar de downloadpagina om hem te downloaden.

1-11-2022: Uitgave van de versie van WinBank 3.0.0. Versie 3.0 heeft een nieuwe Ribbon en start 8 tot 20 keer sneller op. Zie de nieuwspagina voor meer informatie of ga naar de downloadpagina om hem te downloaden.

17-7-2022:Uitgave WinBank versie 2.9.3. Versie 2.9.3 bevat sommige van de bugfixes gevonden voor versie 3.0.0. maar dan nog in een versie met de oude ribbon. Zie de nieuwspagina voor meer informatie of ga naar de downloadpagina om hem te downloaden.

WinBank Overschrijvingelijst

Homepage Het Web

WinBank Hulp Website

© LVTSoftware