WinBank

Welkom op de WinBank website.

WinBank is een eenvoudig gratis Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw priv├ę boekhouding. U kunt met dit freeware boekhoudprogramma al uw persoonlijke inkomsten en uitgaven bijhouden. De boekhouding maakt u snel aan met de
wizard, waarbij u kunt kiezen uit eenvoudige tot zeer gedetaileerde boekhoudingen.

Op het hoofdscherm worden al uw saldo's, inkomsten en uitgaven weergegeven op buttons. Overschrijvingen maakt u aan door op 2 buttons te klikken, waardoor u geld verplaatst van de ene geldbron naar de andere geldbron. Overschrijvingen kunnen via Internet bankieren ge├»mporteerd worden  van alle grote Nederlandse en vele Belgische banken.

Met behulp van de vele overzichten krijgt u snel een inzicht waar uw geld vandaan komt en waar het heen gaat. Bijna alle overzichten zijn voorzien van een of meer grafieken.

WinBank Hoofdscherm

WinBank Importeerscherm

Met rapporten maakt u uw eigen overzichten. En de automatische overschrijvingen helpen u een overzicht te houden van de maandelijkse inkomsten of uitgaven.

WinBank bevat modules voor budgetten, saldovoorspellingen, bezittingen, beleggingsfondsen en water-, gas-, elektra- en brandstofverbruik. Wilt u weten wat WinBank nog meer kan en voor wie het bedoeld is, kijk dan eens op de Over WinBank, Preview of Online hulpfile pagina's. Bevalt het, dan kunt u WinBank downloaden op de Download pagina.

Laatste Nieuws:
25-9-2020:
Homepage is verhuisd naar mjweb.nl\winbank en uitgave van WinBank 2.8.7.
Deze nieuwe versie linkt naar de nieuwe homepage. Zie de
nieuwspagina voor meer details of ga direkt naar de download pagina voor de Winbank 2.8.7 versie.

29-8-2020: Vooruitgave van WinBank versie 2.8.6.2. Kleine update met o.a. ondersteuning voor het "nieuwe" ING formaat.

2-2-2020: Vooruitgave van WinBank versie 2.8.5.2. Kleine update met o.a. een verhoogd aantal bronnen, beleggingsfondsen en toekomstige overschrijvingen.

WinBank Overschrijvingelijst

Homepage Het Web

WinBank Hulp Website

© WWW.LVTSoftware.nl