Overzichten

[Preview] [Wizard] [Overschrijvingen] [Bronnen bewerken] [Budgetten] [Overzichten] [Boekhouding] [Grafieken] [Importeren] [Verbruik] [Rapporten]

WinBank bevat vele verschillende overzichten waarmee u op verschillende manieren naar uw boekhouding kunt kijken. Zo is er natuurlijk de lijst met overschrijvingen per bron of groep. In deze lijst kunt u de overschrijvingen niet alleen bekijken, maar ook wijzigen, verwijderen, splitsen, kopiëren of zoeken. Alle overzichten kunnen uitgeprint worden. En van de meeste overzichten is ook een grafiek beschikbaar.

Bent u op zoek naar een overzicht van uw gehele boekhouding, gebruik dan de Boekhouding overzichten.

Hieronder ziet u een van de meest interessante overzichten: De Inkomsten en Uitgaven verdeling. In dit overzicht kunt u zien waar het geld in een bepaalde bron of groep vandaan kwam of heen ging. Hieronder ziet u b.v. de inkomsten en uitgaven verdeling van de groep vermogen. Zoals verwacht komt het meeste geld uit de groepen "Werk Loes" en "Werk Frank". De meeste uitgaven gaan naar de groepen "Woning" en "Auto". De bijbehorende grafiek laat alles nog duidelijker zien.

Alle tabellen in WinBank kunnen eenvoudig in Microsoft Excel of Open Office Calc geopend worden. De gegevens in tabellen die lijsten bevatten kunnen gefilterd worden, met het bijbehorende effect op de totalen en grafieken.

De overige overzichten zijn:

 • Boekhouding Overzicht: Een samenvatting van uw gehele boekhouding. Met alle saldo's van uw bankrekeningen, overige bronnen en  groepen en de verdeling van de inkomsten en uitgaven.
 • Jaaroverzicht: Jaaroverzicht van een bron of groep met de inkomsten, uitgaven en saldo's per maand.
 • Jaarsaldo's: Jaarsaldo's van meerdere bronnen/groepen met elkaar vergelijken.
 • Maandsaldo's: Maandsaldo's van meerdere bronnen/groepen met elkaar vergelijken.
 • Alle Bronnen/Groepen: Overzicht met de inkomsten, uitgaven en saldo's van alle bronnen of groepen.
 • Alle automatische overschrijvingen: Een overzicht met alle automatische overschrijvingen.
 • Status automatische overschrijvingen: Een overzicht met de status (uitgevoerd, te laat of nog uit te voeren) van alle automatische overschrijvingen.
 • Status en rendement beleggingsfonds: Toont de status en het rendement en koersverloop van een beleggingsfonds.
 • Vergelijk beleggingsfondsen: Hiermee kunt u het saldo of koersverloop van meerdere beleggingsfondsen met elkaar vergelijken.
 • Overschrijvingen planner: In dit overzicht kunt u de nog uit te voeren automatische overschrijvingen bekijken. Tevens kunt u hier toekomstige overschrijvingen reeds inplannen, zodat u het effect op uw banksaldo alvast kunt bekijken.
 • Budgetplanner: Dit is eigenlijk geen overzicht, maar meer een hulpmiddel waarmee u uw budget kunt plannen.

WinBank Hulp Website

© LVTSoftware