Download

[Home] [Bta versies]

download.lvtsoftware.nl

Het boekhoudprogramma WinBank wordt uitgegeven als freeware. Dat wil zeggen dat het vrij gebruikt en gedistribueerd mag worden zolang de inhoud van het programma niet veranderd wordt. Alle versies zijn volledig functioneel. WinBank werkt gegarandeerd onder Windows 7, 8 (x86 versie) en 10.

Op deze pagina vindt u de laatste stabiele versie van WinBank.

30-1-2021: WinBank versie 2.8.8.4, Volledige versie (ZIP: 5.2 MB)
Virusmeldingen Viruscheck met VirusTotal
Windows Smartscreen: Windows 7+8 /
Windows 10

Bevalt WinBank, denk dan ook eens aan een donatie

24-5-2021: Uitgave van Build 4 van Bta versie 2.9.0. Versie 2.9.0 kent geen limieten op het aantal records, kan overschrijvingen van meerdere banken tegelijk importeren en kan een informatiepaneel onderin het hoofdscherm weergeven. Zie voor meer informatie de Bta pagina.

2-5-2021: Vooruitgave van WinBank 2.8.8.5 Kleine update met enkele bugfixes. Zie de nieuwspagina voor meer informatie. Klik hier om deze versie te downloaden (Viruscheck met Virustotal).

1-2-2021: Zonder verdere aankondiging is de WinBank website op de Ziggo homepage nu toch geheel offline gegaan. Alleen WinBank versies 2.8.7 en nieuwer kunnen nu nog versie controles uitvoeren  en KNMI weergegevens downloaden.

30-1-2021: Uitgave van WinBank 2.8.8.4 Kleine update met ondersteuning van het nieuwe Argenta NL CSV formaat.

12-12-2020: Uitgave van WinBank 2.8.8.3 Kleine update met ondersteuning van het nieuwe AXA CSV formaat.

9-8-2018: Uitgave van WinBank versie 2.8.0. met Digitale documenten en ondersteuning voor de nieuwste BNP Paribas Fortis en KBC overschrijvingen export bestand formaten.

De overige wijzigingen zijn:

 • Nieuw: Er is een algemene Zoek functie toegevoegd aan alle WinBank tabellen. De optie is te vinden in het tabel opties scherm (klik met de <Rechter Muistoets> op een tabel). De zoekfunctie heeft ook de mogelijkheid om alle cellen die aan de zoekopdracht voldoen te markeren. Ook kan er gezocht worden op datums of getallen. Dezelfde zoekopties zijn nu beschikbaar in de overschrijvingenlijsten
 • Nieuw: Bij het installeren van een nieuwe versie controleert WinBank de MD5 hash van de EXE file, zodat men zeker weet dat men een originele WinBank exe gebruikt.
 • Nieuw: De sorteerroutine is versneld
 • Nieuw: In het brandstofverbruik overzicht is het nu mogelijk een auto te markeren als elektrisch, zodat het verbruik in kWh's weergegeven kan worden.
 • Nieuw: Het verschil tussen de werkelijke inkomsten/uitgaven en het budget kan nu worden weergegeven in het samenvatting.overzicht van het budget-planner overzicht
 • Nieuw: Het is nu mogelijk om het wel/niet importeren van dubbele overschrijvingen op te geven per bankrekening. Deze optie zit in het bron bewerken scherm van de desbetreffende bankrekening
 • Nieuw: Ondersteuning voor het nieuwste BNP Paribas Fortis overschrijvingen export bestand
 • Nieuw: Ondersteuning voor het Argenta XLSX formaat. WinBank kan geen XLSX formaat inlezen. Maar kan wel de CSV versie van dit bestand inlezen (Eenvoudig aan te maken via opslaan als CSV in Excel)
 • Nieuw: Ondersteuning voor het uitgebreide KBC formaat (importeren van tegenrekening en relatie)
 • Nieuw: Het is nu mogelijk het aantal vaste rijen of kolommen op te geven in een WinBank rapport. Zo kunt u top rijen of de meeste linker kolommen in het beeld houden terwijl u door grote tabellen scrollt.
 • Nieuw: WinBank vraagt om het vervangen van het WBVoorbeeld bestand bij een nieuwe versie
 • Nieuw: In de overschrijvingenlijst, zal nu ongeacht de datum sortering, altijd de meest recente overschrijving geselecteerd worden.
 • Meerdere bugifxes Zie de nieuws pagina voor een lijst

Opmerking:
Voor gebruikers die updaten vanaf 2.5.X/2.6.X/2.7.X  of oudere versies: Bij het openen van uw boekhouding wordt het bestand automatisch omgezet naar het WinBank 2.8.X formaat. Dit bestand kan daarna niet meer geopend worden met de oudere versies van WinBank. Er wordt een backup gemaakt van uw originele boekhouding onder de naam [bestandsnaam]_oude versie.WBD

 

WinBank Hulp Website

© WWW.LVTSoftware.nl

Alle Setups zijn gemaakt met Inno Setup Compiler geschreven door Jordan Russel