Download

[Home] [Bčta versies]

Het boekhoudprogramma WinBank wordt uitgegeven als freeware. Dat wil zeggen dat het vrij gebruikt en gedistribueerd mag worden zolang de inhoud van het programma niet veranderd wordt. Alle versies zijn volledig functioneel. WinBank werkt gegarandeerd onder Windows 10 en 11.

Op deze pagina vindt u de laatste stabiele versie van WinBank.

1-11-2022: WinBank versie 3.0.0
Virusmeldingen? / Windows Smartscreen melding of blokkade? / Viruscheck met VirusTotal

Bevalt WinBank, denk dan ook eens aan een donatie

15-1-2023: Vooruitgave WinBank versie 3.0.1. Kleine update van versie 3.0.0. met een totaal energie en KNMI graaddagen optie in het Gas, Elektra en Wateroverzicht. En met extra filter opties in het Digitale documenten overzicht. Zie de Nieuwspagina voor de overige nieuwe functies,  aanpassingen en bugfixes.Klik hier om hem te downloaden (Viruscheck met Virustotal).

1-11-2022: Uitgave WinBank versie 3.0.0. Versie 3.0 heeft een nieuwe Ribbon en start 8 tot 20 keer sneller op.
Zie de
Nieuwspagina voor de overige nieuwe functies en aanpassingen. Bekijk deze 2 pagina's voor meer informatie over de nieuwe Ribbon Ribbon besturing en Ribbon instellingen

17-7-2022: Uitgave WinBank versie 2.9.3 Versie 2.9.3 bevat sommige van de bugfixes gevonden voor versie 3.0.0. maar dan nog in een versie met de oude ribbon. Zie de Nieuwspagina voor meer informatie.

 

Alle Setups zijn gemaakt met Inno Setup Compiler geschreven door Jordan Russel

WinBank Hulp Website

© LVTSoftware