Over WinBank

[Home] [Wat kan WinBank?] [Voor wie is het?] [Hoe werkt het?] [Online Hulpfile] [Bestandsformaten] [Geschiedenis] [Privacy]

WinBank is een eenvoudig Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw boekhouding. U kunt met dit boekhoudprogramma al uw privé inkomsten en uitgaven bijhouden.

Door het aantal geldbronnen groter of kleiner te maken, bepaalt u zelf de detaillering. Zo kunt u één bron aanmaken voor Auto en daar al uw uitgaven op boeken. Maar u kunt ook aparte bronnen maken voor Brandstof, Verzekering, Wegenbelasting en Onderhoud en deze samenvoegen in een groep Auto. Zo krijgt u een meer gedetailleerd overzicht.

Van al uw inkomsten en uitgaven  zijn gemakkelijk allerlei overzichten te maken, waardoor snel duidelijk wordt waar uw geld vandaan komt en waar het heen gaat. Door de eenvoud is het, in relatief weinig tijd, toch mogelijk een complete boekhouding bij te houden. WinBank ondersteunt het importeren van overschrijvingen van  alle grote Nederlandse en vele Belgische banken. Als u geïnteresseerd bent, kijk dan eens naar de preview of de online hulpfile en als het u bevalt dan kunt u het programma hier downloaden.

WinBank wordt al vele jaren door vele personen zonder problemen gebruikt en getest. WinBank wordt echter continu doorontwikkeld, daardoor kunnen er nieuwe bugs ontstaan. Komt u een bug tegen, gebruik dan bij voorkeur de Bug rapporteren functie in het Help menu van WinBank. 

WinBank wordt uitgegeven als freeware, dat wil zeggen dat u het gratis kunt downloaden en vrij kunt gebruiken.

WinBank Hulp Website

© LVTSoftware