Privacy

[Home] [Over WinBank] [Wat kan WinBank?] [Voor wie is het?] [Hoe werkt het?] [Online Hulpfile] [Bestandsformaten] [Geschiedenis] [Privacy]

WinBank is een off-line boekhoudprogramma. Dat wil zeggen dat alle gegevens lokaal op uw computer/netwerk opgeslagen worden. De boekhouding kan beschermd worden met een wachtwoord. WinBank heeft daarvoor 2 opties. De standaard optie is geschikt voor lokale opslag. De Rijndael AES encryptie optie is voor opslag in de cloud. Deze beveiliging is veel veiliger, maar heeft als nadeel dat bij het vergeten van het wachtwoord, deze nooit meer te achterhalen is en uw gegevens definitief verloren zijn.

Om te functioneren heeft WinBank geen internet verbinding nodig. Echter voor het controleren op nieuwe WinBank versies, het downloaden van de KNMI gegevens, of het importeren van beleggingsfondskoersen van Morningstar kan WinBank toch verbinding maken met het internet. Deze functies zijn optioneel en downloaden alleen. Er worden geen gegevens naar het internet verstuurd.

WinBank Hulp Website

© LVTSoftware