Print opties

Overige ››
Parent Previous Next

Voor het uitprinten van een overzicht komt u in het Print opties scherm.


Met de button "Printer Instellingen" gaat u naar het standaard Windows printer instellingen scherm, waar u de printer kunt selecteren en waar u de printer instellingen kunt veranderen.De opties daaronder zijn optioneel en zijn niet beschikbaar voor elke printopdracht.


Waarschuwing: Door de grote variatie aan printers en instellingen kan het voor komen dat er vreemde printresultaten verkregen worden. Daarom wordt er aangeraden om bij het printen van grote tabellen/overzichten eerst te printen naar een PDF printer. Zo kunt u het resultaat bekijken voordat u veel papier en inkt/toner verspilt.

  

Selectie printen

Alleen de geselecteerde cellen worden afgedrukt

Kolomkoppen printen

"Selectie printen" geselecteerd: De koppen van de geselecteerde kolommen en rijen worden afgedrukt.

"Selectie printen" niet geselecteerd: Indien de tabel niet op 1 pagina past worden de koppen op elke pagina herhaald

Font

Geef hier het percentage van de originele Fontgrootte op. Hierdoor wordt de tekst verkleint t.o.v. de celgrootte. Indien "Automatisch" geselecteerd wordt zal WinBank zelf de fontgrootte aanpassen.

Naar 1 pagina breed schalen

De tabel wordt zo geschaald dat alles op 1 pagina breed past. Met de optie "Kolombreedtes optimaliseren" worden kolommen die breder zijn dan nodig om de inhoud weer te geven versmald.

Handmatig schalen

De cellen worden met het opgegeven percentage verkleint zodat er meer gegevens op een pagina passen. In sommige gevallen (Rapport en Overschrijvingenlijst) worden het aantal pagina's voorspeld. Let op dit is een indicatieHulpfile voor WinBank versie 3.0           © 2023 LVTSoftware - WinBank Website