Skins

Parent Previous Next

In WinBank heeft u de keuze uit 4 Skins, die het uiterlijk van de Ribbons bepaalt. U kunt van Skin wisselen met de "Volgende Skin" opdracht op de Instellingen-Tab van het Hoofdscherm. De volgende skins zijn beschikbaar:

Als u de optie "Snelle toegang buttonbars in caption bar plaatsen" in het Instellingen scherm op het tabblad Weergave uitschakelt, dan ziet de Ribbon er als volgt uit:

Alle voorbeelden zijn gemaakt in WIndows 10.