Feestdagen en bijzondere kalenderdagen

Parent Previous Next

In de kalender kan WinBank officiële (geen werkdag) feestdagen markeren. Daarnaast bevat WinBank ook een lijst met bijzondere kalenderdagen (onofficiële feestdagen, zomer/wintertijd, enz.). En kan men eigen bijzondere kalenderdagen opgeven (Mijn kalenderdagen). De officiële Feestdagen worden met een andere kleur gemarkeerd dan de overige kalenderdagen (zie instellingen). U opent het Feestdagen en bijzondere kalenderdagen scherm vanuit het optie PopUp menu van de kalender.


Opmerking: Deze functie is niet bedoeld als agenda, geef bij voorkeur alleen jaarlijks terugkerende dagen op.


Op het tabblad "WinBank kalenderdagen" worden de met WinBank meegeleverde Feestdagen en bijzondere dagen weergegeven. De in de eerste kolom geselecteerde dagen worden gemarkeerd in de kalender.


De button met de Nederlandse vlag activeert de weergave van de voor Nederland specifieke feestdagen. De Belgische vlag de voor België specifieke dagen. Met Vrij button worden alleen de officiële vrije dagen geselecteerd (werkdag = nee). Met de pijlen selecteert u jaren.


In de huidige versie worden zijn de WinBank kalenderdagen t/m 2020 ingevoerd.Op het tabblad Mijn kalenderdagen kunt u uw eigen bijzondere kalenderdagen invoeren, wijzigen en verwijderen.


Op het tabblad  Instellingen kunt u de volgende instellingen veranderen:De bestanden zijn een zogenaamd TAB delimited ASCII tekst bestand in het volgende formaat:


Omschrijving     Datum              Jaarlijks            Werkdag           NL        BE        Weergeven

Nieuwjaarsdag  01-01-2013       1                      0                      0          0          0

Drie Koningen   06-01-2013       1                      1                      0          0          0


Hulpfile voor WinBank versie 3.0           © 2023 LVTSoftware - WinBank Website