WinBank Interface

Parent Previous Next

WinBank heeft enkele WinBank specifieke controls die in vele dialoog schermen of overzichten gebruikt worden.


De belangrijkste is de WinBank Tabel, welke in spreadsheet stijl de gegevens weergeeft.

En veel van deze gegevens kunnen vervolgens in de WinBank grafieken weergegeven worden.


Moet er ergens een datum geselecteerd worden dan wordt de WinBank Datumkiezer weergegeven.

In de Datumkiezer kunt  u met de pijltjestoetsen, <PgUp>, <PgDn> en <Home> snel van datum kunt veranderen. Pijl omhoog en Pijl omlaag verhogen en verlagen of verhogen de datum met 1 dag respectievelijk. <PgUp> en <PgDown> verhogen en verlagen de datum met 1 maand respectievelijk. En met de <Home> toets wordt de huidige datum geselecteerd. Ook kunt u de kalender opstarten met het kalender icoontje. Indien geactiveerd in het Kalender instellingen scherm, worden datums in een weekend of op een feestdag in een andere achtergrondkleur weergegeven. De Hint van de Datumkiezer laat de datum inclusief de dag van de week zien. En in het geval van een feestdag of een andere speciale dag, ook de naam van deze dagDe kalender kunt u ook vanuit elk ander scherm oproepen via <F7>


Moet er een jaar geselecteerd worden kan daarvoor de Jaar-selectie button gebruikt worden. Met de pijltjes verhoogt of verlaagt u het jaartal. Met de drop-down-box kunt u snel naar een specifiek jaartal springen.Als er een bron geselecteerd moet worden, wordt de WinBank Bron-kiezer weergegeven. De Bron-kiezer is een drop-down box met daarin alle bronnen. Het speciale is dat u met de <Rechter Muistoets> een PopUp menu oproept waarin u de sortering van lijst kunt wijzigen en waarin u de weergave van beleggingsfondsbronnen aan of uit kunt zetten. Ook kunt u in de Bron-kiezer met de Bron sneltoetsen <1> t/m <9> snel een bron selecteren.


graphic


Naast de Bron-Kiezer bevindt zich de Bron-Boom, waarin u ook snel een bron kunt selecteren.


De Opmerkingen editor kunt u opstarten met het Paperclip icoontje achter het opmerkingen veld. Hiermee kunt u opmerkingen wijzigen en bijlages toevoegen of openen.


WinBank heeft ook zijn eigen calculator


Hulpfile voor WinBank versie 3.0           © 2023 LVTSoftware - WinBank Website