Overschrijvingen

Previous Next

Een overschrijving in WinBank de verplaatsing van een bedrag van de VanBron naar de NaarBron op een gespecificeerde datum. De VanBron, NaarBron, bedrag en datum zijn dan ook de enige verplichte velden.


Naast de standaard overschrijvingen kent WinBank ook Toekomstige overschrijvingen en Automatische overschrijvingen. Met toekomstige overschrijvingen kunt u alvast geld reserveren voor toekomstige uitgaven of inkomsten. Met automatische overschrijvingen kunt u de invoer van gegevens voor regelmatige terugkerende overschrijvingen versnellen. Door de ingebouwde maand/week teller voorkomt het ook dubbele betalingen. Met behulp van toekomstige en automatische overschrijvingen is WinBank ook in staat de saldo's in de toekomst te voorspellen.


De overschrijvingenlijst geeft niet alleen overschrijvingen weer, maar u kunt ze er ook wijzigen of verwijderen. Er zijn meerdere overschrijvingenlijsten. De standaard overschrijvingenlijst laat alle overschrijvingen in een geselecteerde periode zien. De overige overschrijvingenlijsten laten overschrijvingen met een specifiek veld zien (b.v. een relatie, een code of gebaseerd op een zoekopdracht)


Alle overschrijving gerelateerde opdrachten kunt u uitvoeren vanuit de Overschrijvingen-Tab in het hoofdschermHet importeren van overschrijvingen wordt behandeld in een apart hoofdstuk


Hulpfile voor WinBank versie 3.0           © 2024 MJWeb.nl - WinBank Website