Buttons verplaatsen

Parent Previous Next

Verplaatsen van buttons kan op meerdere manieren gestart worden. U kunt het zelf starten door de "Verplaats" status te activeren in de Status-buttonbar of via de "Verplaats" functie uit de verschillende Popup menu's. Er kunnen ook meerdere buttons tegelijk verplaatst worden. Deze functie start u op via de Meerdere buttons bewerken functie. Verplaatsen kan ook automatisch gestart worden. Dit is het geval wanneer u nieuwe bronnen, groepen of beleggingsfondsen heeft aangemaakt. Na het verlaten van het desbetreffende Wijzigen-scherm, moet u dan 1 voor 1 de nieuwe buttons op hun plaats zetten.


Verplaatsen van buttons gaat heel eenvoudig door met de muis de gewenste plek aan te klikken. De buttons zullen vanzelf de muiscursor volgen. Indien Autoscrol tijdens verplaatsen is ingeschakeld zal het werkblad vanzelf meescrollen als u de rand van het scherm heeft bereikt. Indien niet ingeschakeld kunt u gewoon op de scrollbars klikken. U kunt ook gewoon van subpagina veranderen door op de tabbladen te klikken.


Indien Snap geactiveerd is kunnen buttons alleen geplaatst worden op coördinaten die deelbaar zijn door de X-snap en Y-snap waarde.


Vanaf versie 3.0.1 kunnen de buttons ook met de cursortoetsen verplaatst worden. Plaatsing
Hulpfile voor WinBank versie 3.0           © 2023 LVTSoftware - WinBank Website