Vol automatische en toekomstige overschrijvingen

Parent Previous Next

Aan de hand van de datum bepaald WinBank welke vol automatische en/of toekomstige overschrijvingen uitgevoerd moeten worden. Vervolgens worden deze bij het openen van uw boekhouding in het "Uit te voeren toekomstige en automatische overschrijvingen" scherm weergegeven.

Er zijn 3 mogelijke acties:

Uitvoeren: De overschrijving wordt uitgevoerd

Uitstellen: De overschrijving wordt nu niet uitgevoerd. De overschrijving wordt de volgende keer opnieuw weergegeven.

Annuleren: De overschrijving wordt niet uitgevoerd. Toekomstige overschrijvingen worden verwijderd.

Standaard staat de actie op uitvoeren. Wilt u van een of meerdere overschrijvingen de actie veranderen, selecteer dan een of meerdere overschrijving(en) en klik op de "Uitvoeren", "Uitstellen" of "Annuleren" button boven in het scherm.

Wilt u een overschrijving wijzigen, dubbelklik dan op de overschrijving. Deze wordt dan geopend in het Overschrijving wijzigen scherm .

Wilt u dat toekomstige overschrijvingen niet in dit scherm weergegeven worden, vink dan de optie "Toekomstige overschrijvingen" uit. Deze functie is ook in of uit te schakelen in het algemene instellingen scherm. Wilt u het scherm "Uit te voeren toekomstige en automatische overschrijvingen" tijdens een WinBank sessie nogmaals bekijken, dan kunt u het scherm openen via de Overschrijvingen-Tab