Hoofdscherm

Parent Previous Next

Dit is het Hoofdscherm van WinBank dat verschijnt elke keer dat u WinBank opstart.Bovenin ziet u de Ribbon, met daarin alle in WinBank beschikbare functies. In de Tabbladen kunt u onder andere selecties aanmaken, overschrijvingen zoeken, uw budgetten beheren, allerlei overzichten aanmaken, bezittingen registreren, rente berekenen over uw spaarrekening en leningen doorrekenen.


Daar weer onder vindt u het werkblad met de bronnen, groepen, beleggingsfondsen en formules in de vorm van buttons. Door met de <Rechter muistoets> op een button te klikken opent u de Popup menu's met voor de bron/groep/beleggingsfonds veel gebruikte functies.


Via de tabbladen onder de Ribbon kunt u van Boekjaar of Subpagina veranderen. En met de <Rechter muistoets> kunt u de Boekjaren of subpagina's aanpassen.


Helemaal onderin vindt u de statusbalk, met daarin de naam van het huidige bestand, de datum, de Modus en de WinBank status. De WinBank Status kunt u links in de status-buttonbar wijzigenHulpfile voor WinBank versie 3.0           © 2023 LVTSoftware - WinBank Website